mooie woorden -- beautiful words

Hier een open record van Joel Jan Loenen's woorden, gedichten, verhalen, mooie zinnen...

Friday, March 24, 2006

Deel Twee -- Joel's Regenboog Land

Deel Twee

Die ochtend in regenboog land ging de Here God opstaan en op die dag was het tijd om op te staan en naar de kerk te gaan. De Here God mocht preken want hij was de Here God en hij woonde in de tempel.

Het was een mooie tempel, het glansde van goud, en de eerste oude bouwvakers bouwde de tempel in 1978 en toen op de tijd dat Joel dit verhaal heeft geschreven dacht Joel met zijn racket station dat was op een hoge storm, bereid om regenboog land te bereiken.

Op die tijd dat hij in de tempel zat begon het te donderen en te bliksemen.

De Here God kon niet preken, dus hij zei, ik ga naar buiten en ik vertel de donder en bliksem dat zij moeten stoppen.

En dat gebeurde.

Maar er was een slechterik en die wou de Here God pijn doen.

Maar de Here God was nog machtiger dan de slechterik en hij ging de slechterik in een goederik. En de goederik is een nieuwe bouwvaker geworden die bij de reserve bouwvakers team mocht komen.

Zo was het gebeurd. De reserve leger van de bouwvakers gingen vanuit dat er gewerkt moest worden. Ze gingen een hele grote schuur maken om alle spullen van de Here God te doen, alle enorme fietsen, de autos, en nog een ding die de Here God zo van hield, de wolken en de wolken shirt.

En de Here Jezus met de Here God was er mee eens in de Hemel.

Op een dag kwam er een oude priester

De Here God op zijn troon vroeg wat de priester wou en de priester smeekte om zegen en de priester kreeg een zegen en alle mensen stonden te kijken toen hij de zegen had. Nu dat hij gezegend was, keek alle mensen naar hem.

Op een dag ging het regenen en iedereen werd nat in regenboog land, dus ging Jezus daarvanuit met de Here God dat ze gingen eten in een auto, en toen, had iemand een heel goed plannetje bedacht. Het was een hele oude jongen en de jongen zei. Waarom zouden wij geen kampeertent maken voor de Here God.

De Here God vond dat een goed plan.

Ze gingen bouwen en bouwen en bouwen.

Toen waren ze allebei tevreden met de tent.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home